Щоб поскаржитись на невиплату заробітної плати, можна зателефонувати на номер “гарячої” телефонної лінії Міністерства соціальної політики з питань виплати заробітної плати. Фахівці Державного департаменту нагляду за додержанням законодавства про працю беруть безпосередню участь у роботі гарячої лінії. При відмові виплатити заробітну плату або інші виплати, працівнику слід звернутися до поліції із заявою про невиплату заробітної плати та притягнення винних осіб до відповідальності. Також можна звернутися до суду з позовом про стягнення заборгованої заробітної плати та відшкодування завданої її невиплатою шкоди. Відповідачем за такими позовами має бути підприємство, установа чи організація, а не керівник, який може бути притягнутий до відповідальності.
Працюю Слесарем в Херсоні, включаю опалення, не платять заробітну плату, як добитись результату?
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
- Повідомлення n°1
Працюю Слесарем в Херсоні, включаю опалення, не платять заробітну плату, як добитись результату?
» ????♂️????♀️"Референдум" по-російські у Херсоні. На ринку, з фургончика
» Доброго дня, я працевлаштований переселенець отримую мінімальну зарабітню плату можу я отримувати допомогу як ВПО,дітей маленьких не маю,я з території де ведуться активні бойові дії
» як отримати свідоцтво про народження дитини, якщо дитина народилася на непідконтрольній Україні території, наприклад, у Криму, Херсоні, Запоріжжі, частині територій у Харківській області чи на Донбасі.
» Доброго дня, я працевлаштований переселенець отримую мінімальну зарабітню плату можу я отримувати допомогу як ВПО,дітей маленьких не маю,я з території де ведуться активні бойові дії
» як отримати свідоцтво про народження дитини, якщо дитина народилася на непідконтрольній Україні території, наприклад, у Криму, Херсоні, Запоріжжі, частині територій у Харківській області чи на Донбасі.
Пт Жовт 11, 2024 12:24 pm автор Анастасия
» Драбина телескопічна
Ср Жовт 09, 2024 8:54 pm автор Анастасия
» Шафи під замовлення
Ср Жовт 09, 2024 7:41 pm автор Анастасия
» Медтехника
Вт Жовт 08, 2024 10:27 pm автор Анастасия
» Смартфон
Вт Жовт 08, 2024 6:56 pm автор Анастасия
» Магазин детской одежды
Вт Жовт 08, 2024 12:42 pm автор linvik
» Ноутбук