Незламний Бахмут 06274 Форпост

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Незламний Бахмут 06274 Форпост

Бахмут - Сайт Бахмута та району. Новини ЗМІ, бойові дії, повідомлення, магазини, історії Бахмутян. Приймайте участь та публікуйте свою інформацію на форумі. Популярні новини на головній сторінці публікуйте в розділі ЗМІ.

Погода

Останні теми

» Товари для обігріву
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyПт Жовт 11, 2024 12:24 pm автор Анастасия

» Драбина телескопічна
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyСр Жовт 09, 2024 8:54 pm автор Анастасия

» Шафи під замовлення
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyСр Жовт 09, 2024 7:41 pm автор Анастасия

» Медтехника
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyВт Жовт 08, 2024 10:27 pm автор Анастасия

» Смартфон
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyВт Жовт 08, 2024 6:56 pm автор Анастасия

» Магазин детской одежды
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyВт Жовт 08, 2024 12:42 pm автор linvik

» Ноутбук
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyПт Жовт 04, 2024 1:09 pm автор Анастасия

» Повербанки с логотипом
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyСр Жовт 02, 2024 11:42 am автор Анастасия

» Текстиль для готелю
"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" EmptyПт Вер 20, 2024 2:23 pm автор Анастасия

Жовтень 2024

ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Календар Календар

Найактивніші користувачі поточного місяця

"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації"

Admin
    Admin
    Admin

Очки : 1504
    Дата регистрации : 24.10.2020

"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" Empty "Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації"

Повідомлення автор Admin Вт Лип 18, 2023 10:20 am

"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації" 5c0e1e10

"Мистецький коледж Карабиця: звучання музики в умовах евакуації"

Давати пришпорюючу музичну освіту в умовах евакуації - це те, чим займається Мистецький коледж Карабиця. Незважаючи на складну ситуацію, коледж знаходить способи продовжувати навчання та надавати музичну підтримку своїм студентам.
    За допомогою сучасних технологій та використання віртуальних платформ, Мистецький коледж Карабиця забезпечує можливість віртуального навчання та занять. Викладачі та студенти взаємодіють через відеоконференції, де проводяться музичні заняття, майстер-класи та обговорюються творчі проекти.
    Коледж забезпечує студентам доступ до необхідного обладнання та інструментів, щоб вони могли продовжувати практикувати та розвивати свої музичні навички. Крім того, він сприяє створенню віртуальних ансамблів та груп, де студенти можуть спілкуватися та спільно виконувати музику.
    Мистецький коледж Карабиця не лише забезпечує навчання, але й підтримує своїх студентів у психологічному та емоційному аспекті. Вони організовують онлайн консультації та психологічну підтримку, щоб допомогти студентам впоратися зі стресом та адаптуватися до нових умов навчання.
    Мистецький коледж Карабиця продовжує свою місію надавати якісну музичну освіту та надію на майбутнє своїм студентам навіть у важких часах евакуації.
    Антон Яблочкин, народився у Соледарі, зараз навчається у мистецькому коледжі. Він поділяється, що завдяки музиці він здатен компенсувати почуття, які війна забрала у нього.
    "Війна позбавила мене Батьківщини, мого дому, почуття захищеності, але коли я виходжу на сцену, я можу висловити свої почуття розпачу, горя, смутку. І навпаки, отримувати від людей те, чого мені не вистачає. Музика є єдиним, що допомагає мені", - зазначає юнак.
    Директор коледжу, В'ячеслав Парижицький, висловлює подяку Хмельниччині за теплий прийом студентів та викладачів

Поточний час Пн Жовт 14, 2024 1:34 am