Оформити виплати можна онлайн. Декретні виплати - це грошова допомога по вагітності та пологах, що надається Фондом соціального страхування жінкам за час декретної відпустки. А «лікарняні» - це виплати за час тимч непраці працівника і здійснюються вони також частково або повністю за рахунок коштів Фонду соціального страхування, а частково - за рахунок коштів роботодавця. Створений без особистого прийому е-лікарняний по вагітності та пологах є підставою для отримання декретної допомоги від Фонду соціального страхування України. Як і у звичних випадках, для здійснення виплати роботодавець жінки має сформувати за е-лікарняним та подати до ФССУ заяву-розрахунок – на її підставі Фонд проведе фінансування. Слідкувати за фінансування декретних від ФССУ онлайн у телеграм-каналі https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_страхувальників (для цього потрібно знати точну дату прийняття заяви за лікарняним).
Я народила за кордоном, але стояла на обліку в Україні і маю довідку 930. Гінеколог який вів вагітність в Україні сказала, що мої родичі можуть подати в соц захист в Україні без моєї особистої присутності. Але в соц захисті відмовили, аргументувавши це ти
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
» Польща для поляків: який досвід варто перейняти українцям і хто завзято підтримує нашу державу
» Доступний лізинг в Україні
» Чи можуть скасувати виплати
» Російські війська вночі 3 березня підірвали життєво важливий міст, який сполучає місто Бахмут Донецької області з сусіднім селом Хромове.
» Переселенцям з Бахмута можуть зупинити виплати
» Доступний лізинг в Україні
» Чи можуть скасувати виплати
» Російські війська вночі 3 березня підірвали життєво важливий міст, який сполучає місто Бахмут Донецької області з сусіднім селом Хромове.
» Переселенцям з Бахмута можуть зупинити виплати
Пт Жовт 11, 2024 12:24 pm автор Анастасия
» Драбина телескопічна
Ср Жовт 09, 2024 8:54 pm автор Анастасия
» Шафи під замовлення
Ср Жовт 09, 2024 7:41 pm автор Анастасия
» Медтехника
Вт Жовт 08, 2024 10:27 pm автор Анастасия
» Смартфон
Вт Жовт 08, 2024 6:56 pm автор Анастасия
» Магазин детской одежды
Вт Жовт 08, 2024 12:42 pm автор linvik