Незламний Бахмут 06274 Форпост

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Незламний Бахмут 06274 Форпост

Бахмут - Сайт Бахмута та району. Новини ЗМІ, бойові дії, повідомлення, магазини, історії Бахмутян. Приймайте участь та публікуйте свою інформацію на форумі. Популярні новини на головній сторінці публікуйте в розділі ЗМІ.

Погода

Останні теми

» Хочу увеличить клиренс
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyПт Лист 22, 2024 1:10 pm автор Bahmut

» Защита картера
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyПт Лист 22, 2024 12:50 pm автор Bahmut

» Совет по покупке запчастей для Jetour
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyЧт Лист 21, 2024 9:32 pm автор Ulitka

» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyЧт Лист 21, 2024 12:36 pm автор Bahmut

» Магазин подарков
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyЧт Лист 21, 2024 10:47 am автор Анастасия

» Халати для готелів
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyСр Лист 20, 2024 1:48 pm автор Анастасия

» Автомобільна гума
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyВт Лист 19, 2024 1:23 pm автор Анастасия

» Тормозные колодки
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyПн Лист 18, 2024 12:57 pm автор Bahmut

» Самозамес, нужна помощь
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті EmptyСб Лист 09, 2024 10:09 am автор Электровеник

Листопад 2024

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Найактивніші користувачі поточного місяця

“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті

Admin
    Admin
    Admin

Очки : 1504
    Дата регистрации : 24.10.2020

“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті Empty “Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті

Повідомлення автор Admin Чт Груд 29, 2022 6:30 pm

Він може мати відстрочку від мобілізації та у разі мобілізації може бути звільнений із ЗСУ. Необхідно оформити догляд за мамою. Для його оформлення потрібно зібрати усі необхідні документи та звернутись із заявою до уповноваженого органу соціального захисту. Зазвичай, термін розгляду заяви становить до тридцяти днів з моменту подання. Також має бути є перевірка співробітниками органу соцзахисту житлових умов заявника – з цією метою вони можуть відвідати будинок чи квартиру, де проживає заявник з особою, що потребує постійного догляду. Перелік документів: заява; копія та оригінал паспорта; медична довідка, висновок про необхідність догляду; автобіографія; свідоцтво про шлюб (за наявності); довідка про доходи; довідка про відсутність судимості; документи про наявність житлоплощі; згода .

Поточний час Нд Лист 24, 2024 1:20 pm