Він може мати відстрочку від мобілізації та у разі мобілізації може бути звільнений із ЗСУ. Необхідно оформити догляд за мамою. Для його оформлення потрібно зібрати усі необхідні документи та звернутись із заявою до уповноваженого органу соціального захисту. Зазвичай, термін розгляду заяви становить до тридцяти днів з моменту подання. Також має бути є перевірка співробітниками органу соцзахисту житлових умов заявника – з цією метою вони можуть відвідати будинок чи квартиру, де проживає заявник з особою, що потребує постійного догляду. Перелік документів: заява; копія та оригінал паспорта; медична довідка, висновок про необхідність догляду; автобіографія; свідоцтво про шлюб (за наявності); довідка про доходи; довідка про відсутність судимості; документи про наявність житлоплощі; згода .
“Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
» Доброго дня, чоловік військовий, батько захворів має 2 групу інвалідності, потребує допомоги. Є ще мама батькам по 70 років. Запитання, чи можна оформити сина по догляду за батьком?
» Чи відбуваються зараз нотаріальні дії і чи можливо оформити довіреність на декілька днів, щоб була більше мотивація нового господаря їх швидше переоформити
» Я військовослужбовець, учасник ато, зараз також служу, є статус убд, чи можу я пригнати машину з-за кордону та не сплачувати за таможенні послуги, мені знайомий казав що є такий закон, які документи мають бути ?
» аступний тиждень буде важким, але не тільки для нас
» Помер один із піонерів рок-н-ролу Джеррі Лі Льюїс
» Чи відбуваються зараз нотаріальні дії і чи можливо оформити довіреність на декілька днів, щоб була більше мотивація нового господаря їх швидше переоформити
» Я військовослужбовець, учасник ато, зараз також служу, є статус убд, чи можу я пригнати машину з-за кордону та не сплачувати за таможенні послуги, мені знайомий казав що є такий закон, які документи мають бути ?
» аступний тиждень буде важким, але не тільки для нас
» Помер один із піонерів рок-н-ролу Джеррі Лі Льюїс
Пт Лист 22, 2024 1:10 pm автор Bahmut
» Защита картера
Пт Лист 22, 2024 12:50 pm автор Bahmut
» Совет по покупке запчастей для Jetour
Чт Лист 21, 2024 9:32 pm автор Ulitka
» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
Чт Лист 21, 2024 12:36 pm автор Bahmut
» Магазин подарков
Чт Лист 21, 2024 10:47 am автор Анастасия
» Халати для готелів