В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 7499 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування операцій з ввезення транспортних засобів учасниками бойових дій та іншими категоріями осіб". Згідно до цього нормативного акту так, Вас можуть звільнити від оподаткування, але нажаль цей законопроект ще не прийнято (29.06.2022 надано лише на ознайомлення). Так що чекайте поки приймуть.
Я військовослужбовець, учасник ато, зараз також служу, є статус убд, чи можу я пригнати машину з-за кордону та не сплачувати за таможенні послуги, мені знайомий казав що є такий закон, які документи мають бути ?
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
» Доброго дня. Я з Маріуполя, виїхала закордон та не оформляла в Україні статус ВПО, зараз планую повертатися на територію України. Чи можу я получити статут ВПО та розраховувати на якісь виплати?
» “Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті
» Жена уехала за границу , я служу . Хочу с ней развестись . Как это сделать ?
» Люди мають чути історії з Бахмута!
» ⚡️Зеленський підписав закон про держбюджет 2023
» “Я сусід, напроти нас є хлопець з хворою матр'ю, сам також захворів та пішов у лікарню, його там забрали військові в військомат, до цього приглядав за хворим батьком, був опікуном, батько нещодавно помер ще 40 днів не пройшло, зараз залишилась тільки маті
» Жена уехала за границу , я служу . Хочу с ней развестись . Как это сделать ?
» Люди мають чути історії з Бахмута!
» ⚡️Зеленський підписав закон про держбюджет 2023
Сьогодні в 1:10 pm автор Bahmut
» Защита картера
Сьогодні в 12:50 pm автор Bahmut
» Совет по покупке запчастей для Jetour
Вчора в 9:32 pm автор Ulitka
» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
Вчора в 12:36 pm автор Bahmut
» Магазин подарков
Вчора в 10:47 am автор Анастасия
» Халати для готелів