Добрий день Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам 5. Допомога призначається внутрішньо переміщеним особам: які перемістилися (повторно перемістилися) з 1 січня 2022 р. з територій, включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Мінреінтеграції (далі - перелік територій), щодо яких не визначено дати завершення бойових дій (припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації; {Абзац другий пункту 5 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1226 від 21.11.2023} у яких житлове приміщення знищене або пошкоджене (до ступеня непридатного для проживання) та інформація про яке внесена до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (далі - Реєстр пошкодженого та знищеного майна) (за технічної можливості), або щодо якого подано документальне підтвердження органом місцевого самоврядування, а в разі його відсутності - обласною державною (військовою) адміністрацією факту пошкодження/знищення житлового приміщення внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації. Тому, ви маєте право на статус ВПО, щодо можливості отримувати допомогу необхідно уточнювати в органах соціального захисту населення. Оскільки є певні критерії, яким необхідно підлягати, щоб розраховувати на допомогу.
Доброго дня. Я з Маріуполя, виїхала закордон та не оформляла в Україні статус ВПО, зараз планую повертатися на територію України. Чи можу я получити статут ВПО та розраховувати на якісь виплати?
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
» Я військовослужбовець, учасник ато, зараз також служу, є статус убд, чи можу я пригнати машину з-за кордону та не сплачувати за таможенні послуги, мені знайомий казав що є такий закон, які документи мають бути ?
» Доброго дня, цікавить питання щодо виплати одноразової грошової допомоги чи проводиться перерозподіл коштів у разі смерті одного з отримувачів, чи проводиться перерахунок виплати на членів сімʼї які залишилися
» Я з Маріуполя, отримував виплати як ВПО, але останніх два місяці нічого не приходить. Не знаю куди звертатись і з яим це пов’язано
» Доброго дня, я працевлаштований переселенець отримую мінімальну зарабітню плату можу я отримувати допомогу як ВПО,дітей маленьких не маю,я з території де ведуться активні бойові дії
» Я народила за кордоном, але стояла на обліку в Україні і маю довідку 930. Гінеколог який вів вагітність в Україні сказала, що мої родичі можуть подати в соц захист в Україні без моєї особистої присутності. Але в соц захисті відмовили, аргументувавши це ти
» Доброго дня, цікавить питання щодо виплати одноразової грошової допомоги чи проводиться перерозподіл коштів у разі смерті одного з отримувачів, чи проводиться перерахунок виплати на членів сімʼї які залишилися
» Я з Маріуполя, отримував виплати як ВПО, але останніх два місяці нічого не приходить. Не знаю куди звертатись і з яим це пов’язано
» Доброго дня, я працевлаштований переселенець отримую мінімальну зарабітню плату можу я отримувати допомогу як ВПО,дітей маленьких не маю,я з території де ведуться активні бойові дії
» Я народила за кордоном, але стояла на обліку в Україні і маю довідку 930. Гінеколог який вів вагітність в Україні сказала, що мої родичі можуть подати в соц захист в Україні без моєї особистої присутності. Але в соц захисті відмовили, аргументувавши це ти
Сьогодні в 1:10 pm автор Bahmut
» Защита картера
Сьогодні в 12:50 pm автор Bahmut
» Совет по покупке запчастей для Jetour
Вчора в 9:32 pm автор Ulitka
» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
Вчора в 12:36 pm автор Bahmut
» Магазин подарков
Вчора в 10:47 am автор Анастасия
» Халати для готелів
Ср Лист 20, 2024 1:48 pm автор Анастасия
» Автомобільна гума