Міністерство цифрової трансформації інформує про запуск гарячої лінії для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним. Відтепер дізнатися потрібну інформацію про виплати для внутрішньо переміщених осіб, допомогу по безробіттю та іншу соціальну підтримку українці можуть зателефонувавши нам на гарячу лінію. Номер гарячої лінії 0 800 33 18 34. Графік роботи гарячої лінії: щодня з 8:00 до 22:00. Дзвінки з номерів українських мобільних операторів безоплатні.
Я з Маріуполя, отримував виплати як ВПО, але останніх два місяці нічого не приходить. Не знаю куди звертатись і з яим це пов’язано
Admin- Admin
Очки : 1504
Дата регистрации : 24.10.2020
- Повідомлення n°1
Я з Маріуполя, отримував виплати як ВПО, але останніх два місяці нічого не приходить. Не знаю куди звертатись і з яим це пов’язано
» Доброго дня. Я з Маріуполя, виїхала закордон та не оформляла в Україні статус ВПО, зараз планую повертатися на територію України. Чи можу я получити статут ВПО та розраховувати на якісь виплати?
» Доброго дня, цікавить питання щодо виплати одноразової грошової допомоги чи проводиться перерозподіл коштів у разі смерті одного з отримувачів, чи проводиться перерахунок виплати на членів сімʼї які залишилися
» Добрий день. Які податки покупець сплачує і куди звітує при покупці житла по сертифікату за зруйноване майно?
» ????«Укрзалізниця» анонсувала запуск перших поїздів з Києва до Херсона, Криму, Маріуполя, Донецька та Луганська
» Чи можуть скасувати виплати
» Доброго дня, цікавить питання щодо виплати одноразової грошової допомоги чи проводиться перерозподіл коштів у разі смерті одного з отримувачів, чи проводиться перерахунок виплати на членів сімʼї які залишилися
» Добрий день. Які податки покупець сплачує і куди звітує при покупці житла по сертифікату за зруйноване майно?
» ????«Укрзалізниця» анонсувала запуск перших поїздів з Києва до Херсона, Криму, Маріуполя, Донецька та Луганська
» Чи можуть скасувати виплати
Сб Жовт 05, 2024 3:38 pm автор Анна
» Смартфон
Сб Жовт 05, 2024 11:55 am автор Анна
» Ноутбук
Пт Жовт 04, 2024 1:09 pm автор Анастасия
» Повербанки с логотипом
Ср Жовт 02, 2024 11:42 am автор Анастасия
» Текстиль для готелю
Пт Вер 20, 2024 2:23 pm автор Анастасия
» Трекові світильники
Ср Вер 18, 2024 12:37 pm автор Анастасия