Незламний Бахмут 06274 Форпост

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Незламний Бахмут 06274 Форпост

Бахмут - Сайт Бахмута та району. Новини ЗМІ, бойові дії, повідомлення, магазини, історії Бахмутян. Приймайте участь та публікуйте свою інформацію на форумі. Популярні новини на головній сторінці публікуйте в розділі ЗМІ.

Погода

Останні теми

» Хочу увеличить клиренс
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyВчора в 1:10 pm автор Bahmut

» Защита картера
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyВчора в 12:50 pm автор Bahmut

» Совет по покупке запчастей для Jetour
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyЧт Лист 21, 2024 9:32 pm автор Ulitka

» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyЧт Лист 21, 2024 12:36 pm автор Bahmut

» Магазин подарков
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyЧт Лист 21, 2024 10:47 am автор Анастасия

» Халати для готелів
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyСр Лист 20, 2024 1:48 pm автор Анастасия

» Автомобільна гума
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyВт Лист 19, 2024 1:23 pm автор Анастасия

» Тормозные колодки
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyПн Лист 18, 2024 12:57 pm автор Bahmut

» Самозамес, нужна помощь
Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? EmptyСб Лист 09, 2024 10:09 am автор Электровеник

Листопад 2024

ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Найактивніші користувачі поточного місяця

Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу?

Admin
    Admin
    Admin

Очки : 1504
    Дата регистрации : 24.10.2020

Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу? Empty Якщо я поступлю в вищий заклад Европи, як студент заочної форми навчання. Мене пропустять через кордон до навчального закладу?

Повідомлення автор Admin Чт Груд 29, 2022 6:41 pm

За Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" право на відстрочку від мобілізації у воєнний стан мають студенти, які навчаються за денною або дуальною формами освіти. Дуальна форма освіти — це така організація навчання, при який студент вивчає теоретичну частину в навчальному закладі, а практичну — на виробництві. Студентам заочної форми освіти закон права на отримання відстрочки від мобілізації не надає. Якщо ви вступите на заочне навчання, воєнкомат відстрочку від мобілізації не надасть. Без відстрочки від мобілізації на кордоні вас не пропустять. До того ж зараз прикордонники обмежують виїзд для студентів — випускають лише тих, які вступили на навчання до 24 лютого 2022. Студентів, які вступили до закордонних навчальних закладів після 24 лютого 2022, вже під час війни, за кордон не пропускають, підозрюючи, що справжня мета їх вступу — не навчання, а ухилення від мобілізації та створення умов для виїзду з України.

Поточний час Сб Лист 23, 2024 5:14 am