Після евакуації багатьом українцям ще доводиться пройти шлях адаптації до нового міста, нового оточення та врешті-решт нового себе. Бахмутянка Аліна Альгіна евакуювалася з Бахмута весною 2022 року, всього за рік до того вона відкрила в місті свою сирну крамничку. Пані Аліна знайшла в собі сили відновити справу, про те як їй це вдалося, як працює магазин зараз та які три продукти обов'язково повинні спробувати гості — про все це читайте в матеріалі?
Крамниця в Бахмуті
Бахмутянка Аліна родом з нашого міста-фортеці. В 2021 році, дівчина відкрила в рідному місті магазин «Сирний сомельє», який за короткий час уподобали бахмутяни. Взагалі займатися сирним бізнесом дівчину надихнула любов до цього смаколика.
«Вперше я відкрила магазин в 2021 році в жовтні. Крамницю “Сирний сомельє” відкрила в Бахмуті, коли ми евакуювалися крамниця ще працювала, там працювала моя мама. Влітку 2022 року прийняли нелегке рішення привезти все обладнання до Львова», — розповідає героїня.
До останнього родина намагалася працювати й завозити товар. Каже, що навіть попри війну, бахмутяни радо приходили до крамниці, щоб потішити себе якимось смачним продуктом: витриманий сир, солодощі, якісне м'ясо, — все це можна було придбати у магазині Аліни. Добре працювало й сарафанне радіо, про крамницю Аліни розповідали знайомі, друзі й просто задоволені клієнти.
Сьогодні в 9:32 pm автор Ulitka
» Алюминиевые проставки для увеличения клиренса
Сьогодні в 12:36 pm автор Bahmut
» Магазин подарков
Сьогодні в 10:47 am автор Анастасия
» Халати для готелів
Вчора в 1:48 pm автор Анастасия
» Хочу увеличить клиренс
Вчора в 12:10 pm автор goyseya
» Автомобільна гума
Вт Лист 19, 2024 1:23 pm автор Анастасия
» Защита картера